Raamfolie voor Bedrijven

Wij kunnen u raamfolie leveren in elk vorm, afmeting en in vele soorten raamfolie. Glasfolie, full colour glasfolie, statische raamfolie, transparante raamfolie, vinyl raamfolie, etc. Alles is mogelijk. Raamfolie is geschikt voor o.a., voordeur, kantoor, woonkamer, winkel, werkruimte, gang, keuken, badkamer, schuur, etalage, spiegel, glazen pui, douche, caravan, boot, etc..

Hieronder zie u enkele voorbeelden van raamfolie op ramen, deuren en glazen wanden en puien die wij bedrijven kunnen leveren. Gesneden raamfolie, full colour raamfolie, gesneden vinyl, transparante raamfolie of een combinatie van meerdere soorten raamfolie. Al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo, huisstijl, slogan en producten. Wij kunnen het u allemaal leveren. Ook kunnen wij de raamfolie indien gewenst voor u ontwerpen en aanbrengen. Particulieren en bedrijven die zelf hun raamfolie willen aanbrengen kunnen terecht op PLAKhetzelf.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) wand- en raambelettering. Daarom zijn wij de raamfolie expert bij uitstek. Uw raam- en muurdecoraties kunnen niet alleen naar Nederland en België worden verzonden, maar ook wereldwijd, neem hiervoor contact met ons op. Meer informatie nodig van wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via het contactformulier rechtsboven, ovv raamfolie bedrijven.

Full Colour Raamfolie voor Bedrijven

U kunt ruiten en ramen geheel of gedeeltelijk beplakken met raamfolie. Met 1 type raamfolie of met een combinatie van full colour glasfolie, gesneden glasfolie en gesneden gekleurd vinyl. Hieronder staan enkele foto’s van enkel full colour raamfolie. Van raamfolie ontwerp, naar raamfolie aanbrengen tot het eindresultaat.

Full Colour Raamfolie voor Bedrijven

Hieronder staan enkele foto’s van full colour raamfolie. U kunt ruiten geheel of gedeeltelijk beplakken. Eerst ziet u het aanbrengen van een bies aan de buitenkant van een raampartij. En vervolgens het eindresultaat.

Raamfolie tegen leegstand voor Bedrijven

Hieronder ziet u het aanbrengen van raamfolie tegen leegstand. Raamfolie voor leegstaande panden, zoals winkels, kantoren en etalages. Grote raamfolies voorkomen dat leegstaande winkels of kantoren er als een leegstaand pand uitzien. Leegstand is slecht voor de handel. Winkelend publiek houdt niet van leegstaande panden (etalages, kantoren, winkels) en als het er te veel worden raakt de loop uit een straat. De raamfolies kunnen voorzien worden van informatie en reclame mbt producten, bedrijven, winkels en/of QR-codes. Raamfolie is dus het ideale middel tegen leegstand.

Uw eigen unieke raamfolie makkelijk en snel zelf online ontwerpen, doet u op WindowDeco.nl. Design your own custom window films, quick and easy online at APPLYitYourself.co.uk.